Sanatate Info

Subscribe to Sanatate Info feed
Sănătate Info
Updated: 3 hours 22 min ago

Trei secretari de stat dintr-o lovitură la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. Ce profiluri au

3 hours 22 min ago
În timp ce în Guvernul Maiei Sandu, multe dintre ministere cu greu și-au găsit secretari de stat, în Guvernul Chicu lucrurile s-au produs cu viteză fulgerătoare. În ședința de astăzi Executivul i-a eliberat din funcție pe cei vechi și a numit alții noi practic în jumătate dintre ministerele existente.

Funcția de director al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină e din nou vacantă

3 hours 22 min ago
Andrei Matei nu mai este director general al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină (CNAM). Guvernul i-a acceptat astăzi cererea de demisie din această funcție. Un nou director încă nu a fost numit.

Ministerul Sănătății are trei noi secretari de stat

3 hours 22 min ago
Guvernul a aprobat astăzi mai mulți secretari de stat în cadrul ministerelor. Astfel, în domeniul Sănătății locul lui Alexandru Voloc a fost numit Alexandru Holostenco, până acum director la Spitalul Municipal „Valentin Ignatenco”.

UPDATE//Ce spune Ministerul Sănătății despre demiterea lui Alexandru Voloc din funcția de director interimar la „Toma Ciorbă”

3 hours 22 min ago
Ordinul de numire a lui Alexandru Voloc în funcția de director interimar la Spitalul Clinic de boli Infecțioase „Toma Ciorbă” a fost anulat, pentru că au fost încălcate normele legale de numire în funcție. Acesta este răspunsul Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale la solicitarea Sănătate INFO.
La Inceput