AFIM vă invită la cel mai important eveniment din Republica Moldova, dedicat perfecționării specialiștilor în fitness și nutriție

Al treilea an consecutiv Republica Moldova găzduiește unul dintre cele mai importante evenimente sportive ale anului. AEROBIC FITNESS INTERNATIONAL MOVEMENT (AFIM) îi așteaptă pe toți cei care își doresc o perfecționare în domeniu fitness - wellness, dar și învățarea practicilor sănătoase în alimentație.

În acest an, convenția este împărțită în 3 zone: Fitness Zone, Conference Zone și  Expo Zone. Zona fitness va găzdui 8 antrenamente realizate de traineri din țara noastră, dar și din România și Italia. Conference Zone așteaptă toți doritorii care vor să afle mai multe informații despre nutriție și suplimente sportive, ce este fitness-ul emoțional, dar și despre alimentația și antrenamentele pentru persoanele care au probleme endocrine, iar în Zona Expo veți găsi diverse produse sănătoase, pe care le veți putea achiziționa, dar și veți putea fi răsfățați cu o ședință de acupunctură sau să vă evaluați nivelul mineralelor și vitaminelor din organism.

Convenția AFIM este organizată de ABC Fitness School Moldova, prima școală de aerobic-fitness și nutriție din Republica Moldova acreditată internațional. Co-fondatoarea, dar și trainerul școlii, Elena Ozun vrea ca prin intermediul acestui eveniment specialiștii în fitness și nutriție să fure meserie de la cei mai buni din cei mai buni.

„Este unicul eveniment din Republica Moldova dedicat perfecționării specialiștilor în fitness și nutriție. Ne dorim să creștem calificarea instructorilor de fitness din țară și să le oferim ocazia să învețe de la experți internaționali. De asemenea, încercăm să cultivăm dragostea față de sport și de o alimentație echilibrată cetățenilor noștri pentru a crește o generație sănătoasă”, susține aceasta.

Și în acest an AFIM a pregătit un program variat, tu decizi dacă vrei să faci performanță în Zumba, Fitball, Jumping sau Pilates. Fiecare participant va primi cadouri de la parteneri și certificat de participare.

Unde: V - Continental Business Center

Când: 26 mai, 10:00- 17:00

Ce: A treia ediție AEROBIC FITNESS INTERNATIONAL MOVEMENT (AFIM)

 

Sursa foto: 
Facebook.com
La Inceput