FOTO// AFIM Healthy Festival & Instructor Convention 2019 și-a adunat iubitori de sport și a modului sănătos de viață la un picnic în aer liber

Atmosferă incendiară, la propriu și la figurat, a avut loc în acest weekend la Grădina Botanică pentru cei care iubesc modul activ de viață. Al patrulea an consecutiv, ABC Fitness School și-a dat întâlnire cu prietenii, într-o altfel de locație, decât s-a obișnuit până acum, dar și cu un altfel de eveniment. AFIM Healthy Festival & Instructor Convention 2019 este evenimentul care a adunat sute de oameni, care iubesc modul sănătos de viață.

Cele șapte zone au fost împânzite de oameni, care doreau să facă sport, fie să învețe ceva nou sau, pur și simplu, să se distreze. Organizatorii și-au dorit anul acesta un altfel de eveniment.

„În primul rând ne dorim să promovăm mișcarea în aer liber. Am încercat să implicăm și copiii, prin diverse activități sportive și ateliere de creație, de gătit. Vrem ca cei mici să crească știind ce înseamnă modul sănătos de viață. Să își educe părinții să gătească mai corect pentru ei. Oamenii sunt dornici să facă sport, să mănânce sănătos și să asculte, dar și să învețe lucruri noi și interesante de la trainerii noștri ”, a menționat Elena Ozun, organizatoarea evenimentului.

Pentru cei care au venit cu familiile nu a fost o problemă cine va sta cu cei mici, pentru că fiecare membru al familiei a avut ocupație. Astfel, dacă copiii puteau să se regăsească în zona de creație, destinată specială pentru aceștia, în zona bucătarului orice curios a putut afla ce înseamnă alimentația sănătoasă și cum putem găti sănătos. Cei mai mari au aflat informații interesante ce ține de metodele de preparare a bucatelor pentru întreaga familie, cât de importantă este yoga pentru trup, suflet și minte, dar și care este importanța fitnessului în viața de zi cu zi.

Cei cărora le place sportul, zona principală unde au avut loc antrenamentele a fost pentru ei. Anul acesta la festival au fost invitați și traineri noi.

„Avem traineri noi, veniți din Slovacia, Italia și România. Este vorba despre Giorgio Radici, despre Oana Vornicescu și Marius Vornicescu cu Yoga dinamică. Mai avem și pe Lenka Matasova care a venit și anul trecut și oamenii au fost încântați de ea”, spune Elena Ozun.

O noutate a acestui an a fost și concursul pentru cea mai bună coregrafie destinat antrenorilor fitness de grup.

De asemenea, cei care, pur si simplu, au vrut să iasă din casă s-au putut aciua în zona de relaxare.

A doua zi festivalul a continuat în exclusivitate pentru traineri. Aceștia au avut o zi plină de antrenamente de la care s-au întors cu certificate și diplome.

 

 

 

Sursa foto: 
ww.sanoteca.md
La Inceput