Îngrijirea corpului

De ce este bine să te speli pe față cu apă rece?

Spălarea feței cu apă rece poate îmbunătăți circulația, preveni acneea și reduce inflamația. Cu toate acestea, poate împiedica curățarea completă a porilor. Este esențial să îți speli fața în fiecare zi pentru a elimina impuritățile cum ar fi murdăria, resturile și bacteriile, lăsând pielea curată și proaspătă.

O scurtă plimbare zilnică reduce riscul de deces prematur cu 10%

Nu este necesar să fii sportiv de performanță pentru aobserva beneficiile exercițiilor fizice. Chiar și un mers mai rapid pe parcursul unei zile poate aduce îmbunătățiri, conform unui studiu realizat în Marea Britanie și prezentat de BBC.

Doi centimetri de apă sunt suficienți ca un copil să se înece

În timp ce sezonul estival este în toi, numărul înecurilor în rândul copiilor a crescut alarmant în întreaga lume. Pediatrii trimit un semnal de alarmă către părinți, subliniind importanța supravegherii constante a copiilor în timp ce aceștia se bucură de activitățile acvatice.

Îndepărtarea părului cu laser: Riscuri șI rezultate

Epilarea cu laser este o procedură medicală care utilizează un fascicul concentrat de lumină (laser) pentru a îndepărta părul nedorit.

Top 8 vitamine și nutrienți pentru unghii sănătoase și puternice

Unghiile tale pot spune multe despre sănătatea ta.

Aportul adecvat de vitamine, minerale și nutrienți ajută la susținerea creșterii, formării și rezistenței noilor celule unghiale.

O modificare a aspectului, texturii sau formei unghiilor dumneavoastră ar putea indica deficiențe nutritive.

Iată care sunt cele mai importante 8 vitamine și nutrienți pentru a vă menține unghiile sănătoase.

Tot ce trebuie să știi despre căderea părului

Bărbații le vor mai lungi. Chinuri îngrozitoare la care se supun unii pentru a câștiga câțiva centimetri în plus

Sute de bărbați ajung în fiecare an pe masa de operație pentru o intervenție complicată și plină de riscuri doar pentru a-și depăși niște frustrări. Pentru a mai adăuga câțiva centimetri unii își asumă conștient probleme pe termen lung, iar alții ajung să repete operația pentru a-și depăși propriul record, scrie BBC.

10 remedii la domiciliu pentru a face față mușcăturilor de țânțari

Când o mușcătură de țânțar provoacă mâncărime și disconfort, poți găsi o soluție ieftină pentru a diminua disconfortul cu produse, pe care le poți găsi și în bucătărie, cum ar fi: fulgii de ovăz, mierea sau bicarbonatul de sodiu.

Ce să faci cu pigmentarea. Remedii la îndemâna oricui

Pigmentarea pielii poate fi inestetică pentru unele persoane sau tulburătoare din punct de vedere psihologic pentru altele. Pentru oricine caută să reducă aspectul petelor „colorate” de piele, există mai multe remedii, pe care le puteți face în condiții de casă pentru pigmentare și care pot ajuta.

Ce provoacă durerea în testicule

Durerea testiculară se poate datora unei leziuni sau afecțiuni care a început la nivelul testiculelor sau la nivelul inghinal, dar, în multe cazuri are cauze în altă parte a corpului. 

La Inceput