Îngrijirea corpului

Epilare cu laser versus electro-epilare: care este mai eficientă

Deși procedurile de radere sau epilare cu ceară sau zahăr pot elimina părul nedorit de pe corp, tot mai multe persoane apelează astăzi la soluții de durată. Două metode de acest gen sunt epilarea cu laser și electro-epilarea. Ambele acționează asupra foliculilor de păr situați sub piele pentru a preveni sau elimina creșterea noilor fire. Află în continuare ce presupun ambele metode de înlăturare a părului și care dintre ele este mai eficientă și mai inofensivă.

Retenția de apă în organism – de ce se întâmplă și cum poți scăpa de ea

Corpul uman este alcătuit 60% din apă. Deși fără acest compus nu am supraviețui, uneori el se acumulează în cantități prea mari în corp, iar incapacitatea lui de a elimina lichidele în surplus poartă denumirea de retenție de apă. Află în continuare cauzele acestei disfuncții, cum afectează retenția de apă sănătatea ta și cum să-i faci față – fie prin unele schimbări ale modului de viață, fie medicamentos.

6 uleiuri esențiale pe care să le ai mereu acasă – cum și când să le utilizezi

Când vine vorba de uleiuri esențiale, mulți dintre noi se gândesc, neintenționat, la parfumuri, săpunuri mirositoare sau la practicarea aromaterapiei. Cu siguranță, uleiurile esențiale sunt utilizate și pentru a aduce miros și culoare în viața noastră, însă acestea au și alte întrebuințări, tangente cu starea de sănătate. Află în continuare care sunt uleiurile pe care e bine să le ai acasă și cum poți să le utilizezi în condiții casnice.

Cum să îți păstrezi sânii frumoși după alăptare – sfaturi practice

Fiecare mamă, care alăptează sau a încetat recent alăptarea copilului, este preocupată de forma și dimensiunea sânilor săi, și anume dacă aceștia vor rămâne precum au fost până la alăptare sau se vor schimba în totalitate. Din fericire, există anumiți pași pe care îi poți face atât în timpul alăptării, cât și după aceasta, pentru a-ți menține sânii în formă. Iată care sunt acești pași.

La Inceput