Nutriție

Suplimentele probiotice pot provoca constipație. Mit sau adevăr?

Suplimentele probiotice sunt folosite de mulți pentru a promova tranzitul intestinal sănătos și pentru a îmbunătăți sănătatea sistemului digestiv. Ele pot fi, de asemenea, folosite pentru a ajuta la tratarea problemelor de sănătate digestivă, cum ar fi sindromul colonului iritabil (IBS), dar pot probioticele să provoace constipație?

Bărbații din Uganda insistă să fie alăptați și nu acceptă un refuz. „Dacă femeile spun „nu”, pot provoca violență"

În anumite regiuni ale Ugandei, precum și în părți ale Tanzaniei și Kenyei, alăptatul bărbaților este o normalitate șocantă. 

VIDEO//O femeie își alăptează soțul. „Nu a mai răcit timp de doi ani după ce a început să bea laptele meu”

Rachel Bailey, o mamă de 30 de ani din SUA, și soțul ei, Alexander, tot în vârstă de 30 de ani, dezvăluie că împărtășesc un obicei neobișnuit - ea îl alăptează.

De ce este recomandat să bei apă la prima oră a dimineții

Apa este un nutrient esențial, ceea ce înseamnă că organismul dumneavoastră nu poate produce suficient pentru a-și satisface singur nevoile de bază. Trebuie să o obțineți din surse externe (adică alimente și băuturi hidratante) pentru a vă menține sănătoși.

Alimente sănătoase și nesănătoase pentru vezica biliară

Nu există o dietă specifică pentru o vezică biliară sănătoasă, dar respectarea unor reguli poate ajuta la menținerea vezicii biliare sănătoase și la o bună funcționare a acesteia.

Care sunt alimentele permise și cele care trebuie evitate în pancreatită

O dietă prietenoasă cu pancreasul este bogată în proteine din carne slabă și săracă în grăsimi animale și zaharuri simple.

8 alimente pentru un ficat sănătos

Ficatul este responsabil pentru mai mult de 500 de funcții vitale din corpul dumneavoastră, așa că este important să aveți grijă de el. Principalele funcții ale ficatului sunt de a procesa și metaboliza sângele și de a produce bilă pentru a transporta deșeurile.

11 alimente care ajută la creșterea tensiunii arteriale

Hipotensiunea arterială (tensiunea arterială scăzută), poate fi tratată prin adoptarea unui mod de viață sănătos. Persoanele care suferă de hipotensiune trebuie să facă antrenamente regulate și să includă în dietă alimentele corespunzătoare.

Riști sau nu să te îngrași, dacă mănânci noaptea? Ce spun noile studii

Cercetătorii au constatat, într-un nou studiu, că mesele la ore târzii au un impact enorm asupra felului în care organismal cheltuie resursele sale energetice, asupra apetitului și moleculelor din țesutul adipos (grăsime).

4 alimente vegetale, pe care e bine să le consumi săptămânal (și de ce oamenii de știință sugerează că sunt bune)

4 alimente vegetale, pe care e bine să le consumi săptămânal (și de ce oamenii de știință sugerează că sunt bune)

În calitate de profesor emerit în nutriție și dietetică, oamenii mă întreabă adesea - ce mănânci? Alimentele pe bază de plante sunt surse importante de substanțe nutritive sănătoase. Acestea includ diferite tipuri de fibre alimentare, vitamine, minerale și o serie de „fitonutrienți”, pe care plantele îi produc pentru a le ajuta să crească sau pentru a le proteja de agenți patogeni și dăunători.

La Inceput