VIDEO//O femeie își alăptează soțul. „Nu a mai răcit timp de doi ani după ce a început să bea laptele meu”

Rachel Bailey, o mamă de 30 de ani din SUA, și soțul ei, Alexander, tot în vârstă de 30 de ani, dezvăluie că împărtășesc un obicei neobișnuit - ea îl alăptează, scrie dailymail.co.uk. Această practică neobișnuită a început în 2017, și de atunci, cei doi susțin că acest lucru le-a adus o legătură mai profundă și a adus beneficii pentru sănătatea lui Alexander. Mama a trei copii susține că Alexander nu a mai răcit de doi ani.

Inițial, alăptarea lui Alexander a început ca o soluție pentru a ajuta când Rachel a avut o lactație excesivă în timp ce își hrănea unul dintre copii.

„Când alaptam copilul meu mijlociu, Aria, acum în vârstă de șase ani, noi am plecat într-o croazieră, iar eu mi-am uitat pompa de sân și am fost foarte congestionată timp de două zile. Aveam dureri foarte mari și îmi era teamă să nu fac o infecție, așa că am decis că soțul meu va încerca să bea laptele pentru a mă ușura.”, a mărturisit Rachel.

„Eram emoționată de această idee, dar imediat ce am făcut-o, ne-am dat seama că a fost perfect în regulă".

Rachel povestește că a simțit o „ușurare instantanee” atunci când Alexander a ajutat-o.

Ea a adăugat că această practică a creat și o „legătură specială între noi, pe care nu am fi avut-o niciodată dacă nu am fi început acest lucru”.

Cuplul discută deschis despre alăptare pe platformele lor de socializare și a fost prezent și în emisiunea „My Strange Addiction” de la TLC, în care au fost fotografiați alături de copiii lor.

De asemenea, Rachel a subliniat că copiii ei sunt prioritari și s-a asigurat întotdeauna ca bebelușii ei să fie hrăniți mai întâi, iar apoi Alexander să termine laptele rămas.

„Nu a mai răcit timp de doi ani după ce a început să bea laptele meu și atât de mulți oameni au spus că și pielea lui arata mult mai bine”.

Când a rămas din nou însărcinată pentru a treia oară cu cel mai mic copil al ei, Matthew, în vârstă de doi ani, a început din nou să aibă supra-lactație, iar Alexander a fost la îndemână pentru a o ajuta.

Își alăpta soțul la micul dejun, la prânz și la cină, dar cum acum produce mai puțin lapte, așa că îl alăptează doar noaptea.

„Tocmai am renunțat să îl mai alăptez pe cel mai mic copil al nostru, deoarece produc mai puțin lapte, așa că acum îl alaptez doar seara”, a explicat Rachel.

 

Rachel a exprimat tristețea ei în legătură cu faptul că acum a redus timpul dedicat alăptării, deoarece simte că aceasta a „furat” din rutina lor de a petrece timp de calitate împreună. Ea a subliniat că experimentul a fost o experiență extrem de plăcută pentru ei și că cuplul este extrem de bucuros că au ales să îl facă.

Ea spune că este „o experiență atât de plăcută” și cuplul este „atât de bucuros” că a început să experimenteze aceasă alaptare.

„Alexander se simțea mult mai energizat atunci când îmi bea laptele și a spus că se simțea chiar într-o stare de medicație în timp ce era prins la sân. A fost cu adevărat special și ne-a adus mai aproape ca niciodată”

Rachel și Alexander demonstrează că intimitatea în cuplu poate lua forme neobișnuite și că, în cazul lor, alăptarea a adus beneficii emoționale și de sănătate, fără a le provoca rușine.

 

Sursa foto: 
www.dailymail.co.uk
La Inceput