4 femei dezvăluie motivele pentru care și-au înșelat soții, fără să le fie rușine pentru asta

Înșelatul este, în general, un subiect aproape întotdeauna însoțit de rușine și resentimente, întrucât soții sau soțiile încearcă să demonstreze că totul a fost o greșeală pe care n-o vor repeta. Există însă numeroase situații când femeile ajung să înșele, fără să se mai simtă vinovate pentru infidelitatea lor. Iată dezvăluirile a patru femei, care explică de ce au simțit nevoia să înșele:

  1. M-am căsătorit prea tânără

„M-am căsătorit la 24 de ani cu o persoană pe care nu am iubit-o. Am făcut acest pas, pentru că toată lumea exercita presiune asupra mea. Familia mi-a spus că ar trebui să mă concentrez asupra căsătoriei în loc de carieră, pentru că așa au făcut și prietenii mei. Căsătoria noastră a fost în punct mort chiar de la început, dar ne-am prins în joc, pentru că nu am știut ce să mai facem. Acum trei ani am întâlnit pe altcineva la locul de muncă și am avut o aventură. Soțul meu a aflat și, desigur, infidelitatea mea a fost catalizatorul care ne-a ajutat să ne continuăm viața unul fără altul”, mărturisește Serry D, 34 de ani.

  1. Răzbunare

Totul se întoarce, știți acel efect de bumerang? Am aflat că soțul meu mă înșela cu o vecină, așa că am înșelat și eu. Voiam să-l fac să simtă ce am simțit eu. Când soțul meu a intrat peste noi, a fost șocat. L-am văzut plângând, dar eu m-am simțit bine. A plătit pentru durerea pe care mi-a provocat-o. Evident, am ajuns la divorț și am fost ok cu asta”, Luciana F., 41 de ani.

  1.  Lipsa sexului

„Eu și soțul meu n-am mai făcut sex timp de doi ani. Aveam nevoie de sex, așa că am făcut- o cu un străin. Înșelatul m-a ajutat să realizez că trebuie să fac schimbări pe plan sexual. Nu i-am spus soțului meu despre ce urmăream, dar am decis că a venit timpul să mergem la terapia de cuplu și să rezolvăm problema pe care o aveam în cuplu. După ce am început tratamentul, am experimentat lucruri noi în pat și am încercat să ne acordăm cât mai mult timp pentru noi. Relația noastră nu a fost niciodată mai puternică. Nu regret că am înșelat, pentru că asta m-a determinat să fac schimbări, pentru ca noi să ajungem în punctul în care suntem acum”, - Erin D., 31 de ani.

  1.  Plictiseală

„Eram obosită, eram casnică, o femeie, care nu a fost tratată bine de soțul ei. Soțul meu nu s-a purtat niciodată frumos cu mine și, practic, m-a ignorat. Am ajuns în secret să întâlnesc un tip care locuia în cartier, divorțat recent. A fost aventura vieții mele și m-am simțit bine. Tipul știa despre soțul meu și nu-i păsa. El voia o prietenă fără vreun atașament, așa că a fost un acord reciproc. Când soțul meu a intrat într-o după-amiază în casă a țipat că vrea divorțul, iar eu am fost de acord cu asta”, povestește Charlene W., 45 de ani.

Sursa foto: 
www.menshealth.com
La Inceput