Adevărul despre bărbați și sex

1. Sexul începe în organism

În timp ce dorința femeilor pentru sex apare în minte și face conexiunea cu sentimentele și emoțiile, pentru bărbați această dorință este fizică. De ce? Pentru că bărbații au cantități masive de testosteron în organism, care-i împing, practic, spre sex. Erecția se produce la cea mai mică provocare, indiferent că e vorba de un adolescent sau adult. De exemplu, pentru un bărbat adult pofta de sex apare chiar și în momentul în care partenera lui iese din duș. Este greu să estimezi modul în care chimia corpului îi direcționează psihologia și mintea către sex.

2. Pentru bărbați, sexul este un fel de foame

Da, el vrea să fie sătul. Însă fiecare episod sexual e plin de surprize cremoase și dulci. Mintea bărbatului este captivată de gândul unei șanse de a se simți încântat și surprins. O zi este aproape imposibilă fără desert. Cu toate acestea, contextul relației, cum ar fi o ceartă cu partenera, ar putea să-i strice apetitul.

3. Sexul este energie

Sexualitatea influențează relația intimă a unui bărbat. Energia hormonală îi dă unicitate și putere pentru a-și continua viața și munca, precum și pentru a-și căuta partenera. Pentru a sparge monotonia zilnică, bărbatul are nevoie de o recompensă sexuală la sfârșitul unei zile de muncă.

4. Sexul este emoție

Viața este cea mai palpitantă aventură. Corpul bărbatului este o mașină de plăcere excelentă, pe care ar vrea să o savureze la accelerație maximă. Pentru că orgasmul este, de obicei, fiabil și adaptabil, bărbatul are nevoie de mai multe contacte sexuale, de poziții și ritmuri sexuale, care sunt o modalitate fantastică de a explora și de a-și crește satisfacția. Fiecare flirt, zâmbet, imagine sexuală, fantezistă sau reală, indiscutabil este un indiciu care îi amintește de sex.

5. Sexul este modul în care bărbatul oferă dragoste

Este supărător pentru bărbați atunci când sunt numiți egoiști din cauză că le place să facă sex. În inima lor, ei așteaptă ca plăcerea fizică să fie reciprocă. De multe ori, bărbații își imaginează ce și cum să facă mai bine pentru ea, cerându-le adesea partenerelor să-și destăinuie dorințele erotice.

6. Sexul este dragoste

Eliberarea sexuală îi face pe bărbați să se simtă în sfârșit acasă. Sexul întruchipează dragostea și protecția, oferă liniște și sprijin. În timp ce pot fi acuzați „doar de dorința de sex”, majoritatea bărbaților vor și simt mai mult o legătură emoțională decât o simplă eliberare a tensiunii din corp. A face dragoste creează un sentiment profund  de atașament față de partener și promovează generozitatea, credința și optimismul relațional.

În timp ce majoritatea femeilor preferă în primul rând legătura emoțională cu partenerul, iar după aceasta cea fizică, pentru bărbați conexiunea sexuală este adesea necesară pentru a se simți în siguranță. În cele din urmă, sexul într-o relație, pentru bărbați, este un dar. Este un altfel de drum spre iubire.

Sursa foto: 
www.realitatea.net
La Inceput