Argumentele care-l vor face pe partenerul tău să folosească prezervativul


Nu este bine să glumim cu sănătatea, dar nu este întotdeauna ușor să-ți convingi partenerul să folosească prezervativul. Chiar dacă aveți încredere unul în altul, este bine să fiți precauți, așa încât să evitați bolile cu transmitere sexuală. Iată câteva argumente pentru a vă ajuta să contraziceți cele mai banale scuze folosite de partenerul dumneavoastră pentru a nu folosi prezervatorul.

1. Te iubesc, trebuie să avem încredere unul în altul

Faptul că doriți și-i propuneți partenerului să folosiți un prezervativ nu pune la îndoială sentimentele dumneavoastră. Dacă decideți că aveți încredere unul în altul, cea mai bună metodă de a dovedi acest lucru este să faceți ambii un test de depistare a bolilor sexual transmisibile. Refuzul de a folosi prezervativul fără a face acest test nu reprezintă o dovadă a dragostei, iar promisiunea de a face acest lucru – nici atât.

2. Cu prezervativ, senzațiile sunt reduse

Senzațiile țin nu doar de aspectul fizic, dar și de emoțiile noastre! Un motiv în plus de a vedea aceasta ca un joc, este securitatea, care vă oferă libertate și ca rezultat vă permite să primiți mai multă plăcere. Există mai multe tipuri de prezervative. Cu texturi diferite și care pot extinde durata actului sexual. O mulțime de opțiuni vă permit să experimentați senzațiile dumneavoastră și ale partenerului. În cele din urmă puteți folosi un prezervativ clasic dacă nu aveți altul în acel moment. Data viitoare veți avea mai multe propuneri pentru partenerul dvs sau îi veți sugera să aducă contraceptivele lui preferate. Și nu uitați de lubrifiant!

3. Prezervativul împiedică erecția

Ca să fie clar – erecția nu se produce la comandă, acest proces nu este automat. Cu sau fără prezervativ aceasta poate să nu aibă loc. Dacă, totuși prezervativul este cauza acestui blocaj, prezervativul feminin ar fi o alternativă. Acesta poate fi aplicat cu câteva ore înainte.

4. Mă strânge!

Există diferite mărimi de prezervative, ținând cont atât de diametru cât și de lungime. Unele magazine online propun spre vânzare prezervative după mărime! Deci trebuie să determinați mărimea necesară sau să optați pentru modele ce corespund dorințelor dumneavoastră! La fel, este posibilă utilizarea unui prezervativ pentru femei. Acesta poate fi aplicat cu mai multe ore înainte. El se fixează de pereții vaginului, deci este imposibil ca el să strângă!

5. Vom fi foarte atenți, mă voi retrage înainte de ejaculare

Metoda întreruperii actului sexual este una dintre cele mai neefective în scopul prevenirii unei sarcini. Infecțiile cu transmitere sexuală (ITS) se transmit chiar și fără ejaculare: în timpul contactului între parteneri (precum Chlamydia sau gonoreea), sau prin fluidele (lichidele) ce servesc în calitate de lubrifianți (precum HIV sau hepatita B). Deci, este foarte important să folosiți un prezervativ ca să vă simțiți complet protejați.

6. Distruge atmosfera intimă

Atunci când prezervativul este la îndemână, într-adevăr nu este dificil. În schimb, atunci când e nevoie să traversezi apartamentul pentru a-l găsi, se pierde tot șarmul...Aplicarea prezervativului poate fi transformată într-un joc erotic, la fel și dezbrăcarea lentă a partenerului...Secretul este în jocul cu care asociați acest proces, dar și în experiență. Nu ezitați să vă antrenați, atât femeile, cât și bărbații. Aceasta, la fel, ar putea deveni un joc doar între voi doi!

7. Sunt alergic la latex

Producătorii s-au gândit și la această problemă! Pentru cei alergici există prezervative din poliuretan sau prezervative pentru femei din nitril.

8. Nu am nicio infecție, deci nu am nevoie de prezervativ

Numeroase infecții cu transmitere sexuală pot să se dezvolte fără semne vizibile: infecțiile sunt prezente în organism, dar nu provoacă niciun fel de disconfort pentru o perioadă de timp. Cu toate acestea, ele dăunează organismului și de cele mai deseori, atunci când ne dăm seama de acest fapt este prea târziu. Aceste daune pot fi ireparabile. Singura metodă de a afla dacă aveți o infecție sexual-transmisibilă sau nu este să faceți un test de depistare a tuturor bolilor sexual transmisibile (ceea ce presupune luarea unei probe de sânge și a probei secrețiilor genitale). În caz contrar, niciodată nu veți putea fi siguri. Infecțiile Chlamydia și gonoreea se tratează ușor. Infecțiile HIV și Hepatita B însă, pot fi doar monitorizate pentru a urmări evoluția lor.

9. Este primul vostru act sexual

Infecțiile pot fi transmise prin contact sexual sau prin atingeri cu gura. Nu este strict necesară o penetrare vaginală sau anală. Chiar dacă este primul contact sexual pentru ambii parteneri, trebuie să folosiți un prezervativ pentru a fi siguri că sunteți protejați. Nu ezitați să faceți un test de depistare rapidă a bolilor sexual- transmisibile pentru a ști dacă sunteți sau nu infectați.

10. Îmi provoacă o senzație de arsură

Adăugarea lubrifiantului ar putea reduce senzația de arsură. Există diverse metode pentru a face acest moment mai erotic. Diverse geluri servesc în calitate de lubrifianți puternici pentru o durată mai mare a actului sexual. O micoză sau o infecție sexual transmisibilă de asemenea poate provoca această senzație de arsură. (Un motiv în plus de a folosi prezervativul). De altfel, aceasta poate fi o alergie. În acest caz folosiți prezervative din poliuretan sau alte materiale. Dacă această senzație de durere persistă, mai ales la nivel de vagin, nu faceți spălături vaginale! Aceasta doar poate agrava situația. Nu ezitați să vă adresați unui medic specialist.

Cuvinte cheie: 
Sursa foto: 
http://bravonet.ro/
La Inceput