Sălile de sport din Moldova care petrec antrenamente în regim LIVE, online. Vezi lista și orarul acestora

Sărbătorile pascale au fost dintotdeauna o mare provocare pentru siluetă. Situația pare și mai complicată în condițiile de autoizolare la domiciliu, în care mâncarea hipercalorică rămâne, iar mișcare este foarte puțină. Însă, soluție există mereu, e nevoie doar de dorință. Pentru a susține iubitorii modului activ de viață și a le ajuta să rămână în formă, un șir de săli de sport din capitală au trecut la modul on-line de livrare a antrenamentelor. Urmărește mai jos sălile de sport, orarul antrenamentelor și modalitățile de conectare la acestea. Toate antrenamentele și sfaturile sunt absolut GRATUITE.

 1. Fitness Mamape pagina proiectului dedicat mămicilor găsiți antrenamente prntru toate grupele de mușchi, pe care le puteți face cu succes în condiții casnice. 
 2. Grupul Fit pe Bit – un grup de instructori Aerobic Fitness organizează antrenamente variate în regim LIVE săptămânal, anunțând în timp util orarul antrenamentelor și antrenorii. Toate activitățile sunt salvate pe pagină, astfel încât le puteți realiza oricând aveți timp. Vă puteți conecta pe grupul facebook accesând următorul link
 3. Niagara Fitness Clubpe pagina oficială găsiți orarul antrenamentelor și live-urile postate de antrenorii clubului, având posibilitate să le efectuați în orice interval de timp, convenabil pentru Dvs. 
 4. Fitness & Wellness Club Alexia – pagina clubului vă oferă orarul antrenamentelor, dar și tabele cu link-urile la profilurile antrenorilor, pe care puteți să le accesați și să găsiți toate antrenamentele petrecute de aceștia. Alături de antrenamentele în regim online, clubul a anunțat și un concurs, startul căruia a fost dat pe 16 aprilie. Aflați despre ce este vorba pe pagina clubului.
 5. Energy Fitness – rețeaua de cluburi sportive livrează antrenamente zilnic în regim online, anunțând orarul în timp util. Urmărește prestația antrenorilor direct din club pe pagina oficială. 
 6. Big Sport Gym – atât pe pagina clubului de la Buiucani, cât și de la Ciocana găsiți antrenamente live, petrecute de antrenorii clubului. Vă puteți conecta fie la transmisia live, fie să urmați antrenamentul oricând aveți timp liber. 
 7. Fitness Doza Ciocana – își bucură urmăritorii cu antrenamente variate zilnice, petrecute în mod online pe pagina clubului. Accesați link-ul și luați-vă doza de energie. 
 8. Unica Sport – Antrenorii clubului au decis să urmeze un orar bine pus la punct, pe care îl găsiți accesând link-ul , iar antrenamentele sunt livrate pe pagina de facebook Unica Sport Moldova. Vă puteți alege antrenamentul în funcție de preferințe și abilități sportive, iar înregistrările le puteți accesa oricând, pentru că antrenamentele LIVE se păstrează pe pagină.
 9. Jungle Fitness – pe pagina clubului găsiți antrenamente, exerciții utile pentru fiecare grup de mușchi, dar și un concurs #challenge. Aflați despre ce este vorba, accesând pagina de facebook. 
 10. Pilates.md – pagina de facebook a clubului vă oferă antrenamente LIVE, inclusiv pentru viitoarele mămici, sfaturi utile din partea antrenorilor și o serie de antrenamente zilnice, care vor începe din 20 aprilie. Urmăriți detaliile aici. 
 11. NeoGym – pe pagina de facebook găsiți orarul antrenamentelor pentru fiecare săptămână și antrenamentele atât în regim LIVE, cât și pe cele efectuate anterior. Atunci când aveți timp și dorință de mișcare, accesați acest link. 
 12. Sport Park – Pagina de facebook a clubului vă oferă câte două antrenamente în zi, efectuate de antrenori în regim LIVE direct din incinta clubului. Puteți să vă alegeți zilnic câte un antrenament, accesând următorul link. 
 13.  Queen Fitness – Pe pagina clubului găsiți serii de exerciții video și antrenamente în regim LIVE realizate de antrenorii clubului, pe care le puteți executa oricând aveți posibilitate. Urmăriți antrenamentele accesând link-ul. 
 14.  Eva Sportaccesând link-ul poți beneficia de seturi de exerciții cu inventar sportiv simplu, pe care îl găsești ușor acasă. Urmărește antrenorii clubului și motivația acestora de a face sport acasă. 

Autoizolarea la domiciliu nu este un motiv de a renunța la mișcare și a acumula kilograme în plus. Îți dorim motivație și inspirație, iar dacă nu ai suficientă – antrenorii cluburilor și a proiectelor de mai sus te vor ajuta cu siguranță.

Sănătate Să Aveți!

Sursa foto: 
nbcnews.com
Sursa: 

facebook.com

La Inceput