VIDEO: Cum îngrijim corpul în timpul pubertății

Oamenii mereu ne întreabă cum ajungi la un miros unic al Pubertății, noul parfum de Mirosul Corpului? Să aruncăm o privire în laboratoarele de miros al corpului și să aflăm. În timpul pubertății, glandele sudoripare ale tinerilor produc mai multă transpirație decât de obicei, din cauza măririi numărului de hormoni în corpul lor.

Și nu doar aceasta, glandele sudoripare degajă, de asemenea, diferite substanțe chimice, care dezvoltă un nou tip de miros. Acestea pot veni din mai multe locuri de pe corpul unui tânăr, de sub brațe, de la organele genitale, de la picioare sau de oriunde. Amestecate cu uleiurile secretate de glandele sebacee și voilà, obțineți noul parfum Pubertatea de Mirosul Corpului.

Însă, dacă am fi sinceri, majoritatea persoanelor ne întreabă cum să scape de mirosurile unice și uneori puternice din timpul pubertății. Ei bine, igiena bună ar trebui să rezolve această problemă. Faceți duș în fiecare zi cu săpun și șampon, folosiți deodorant și nu uitați să îmbrăcați haine, ciorapi și lenjerie curate în fiecare zi.

Ai putea fi cel mai bun „curățător” de față din lume și totuși poți avea acnee, coșuri sau puncte negre. Ele pot apărea pe față, spate sau piept. Dacă apa caldă și săpunul nu ajută, s-ar putea să mai ai nevoie de cremă împotriva acneei, pe care o poți obține de la farmacie.

O, și strivirea coșului nu-l va face să dispară mai repede. Doar va deveni mai umflat și mai roșu. Cât de greu nu ar fi, cel mai bine este să nu-l atingeți.

În timpul pubertății și părul poate apărea oriunde pe corpul tău, sub brațe, pe picioarele tale, pe organele genitale, față, piept sau spate. Unele persoane aleg să bărbierească diferite părți ale corpului. Alții nu o fac. Și este important ca să faci ceea ce este corect și confortabil pentru tine.

Alte modalități de a avea grijă de corpul tău în perioada pubertății includ: somnul suficient, activitatea fizică, consumul de apă și mâncarea sănătoasă.

Dacă ți-a plăcut materialul, distribue să-l vadă și prietenii tăi!

Cuvinte cheie: 
Sursa foto: 
Planifica neprevazutul
Sursa: 

Amaze.org

La Inceput