5 motive să ne dăm întâlnire la Târgul de Post Vegan Show

În acest weekend, la ARTICO (str. Ștefan cel Mare 169) va avea loc cea de-a patra ediție a Târgul de Post Vegan Show. Un eveniment care strânge sub același acoperiș producători locali cu produse numai bune de a fi folosite și consumate în perioada postului. Este un eveniment pentru toată familia.

În continuare vă prezentăm 5 motive să veniți la Târg:

  1. O zi de recreere pentru toată familia. Copii pot să deseneze, să coase opincuțe și/sau să învețe să gătească, în timp ce părinții pot savura o băutură vegană și gusta din snackurile raw vegane pregătite de producători locali. De asemenea, ei pot participa la sesiunile informative din cadrul evenimentului.
  2. Vegan Show are drept scop promovarea alimentației sănătoase, oferind astfel spațiu pentru OffLine-ul „Tribuna Sănătății”. Aici, cei mai buni nutriționiști și medici vin să vă vorbească despre alimentația omului modern, dar și a copilului, precum și să explice de ce chiar dacă mâncăm sănătos nu neaparat vom slăbi, cum putem recunoaște producătorul onest, etc. (vedeți aici)
  3. Locul unde puteți gusta din superfoods și plante vii.  Aici veți putea discuta cu producătorii locali de superfoods și veți putea degusta și afla despre beneficiile plantelor vii.
  4. Doar la Vegan Show participanții sunt premiați inclusiv pentru faptul că au găsit timp să viziteze Târgul. La intrare fiecare vizitator va primi un bilet de tombola,astfel având posibilitate să intre în posesia cărții cu rețete de post „Un An la fermă: Dragostea unei iubiri Eco” semnate de nutriționistaTamara Șchiopu. Extragereava avea loc la ora 15.00 în zona Teatrului Gastronomic.
  5. Lansarea cărții „Un an la fermă: Dragostea unei iubiri Eco” va avea loc în cadrul Teatrului Gastronomic, unde Tamara Șchiopu va găti din bucate din carte împreună cu persoane publice cu care va discuta pe diverse teme de sănătate. (detalii aici)

Vă așteaptă un festin colorat, o nebunie senzorială și valuri de plăceri papilare și olfactive.

Ne vedem la Târgul de Post Vegan Show.

Sursa foto: 
Vegan Show
Sursa: 
La Inceput