vegetarian

Vegetarieni și vegani: 8 mituri medicale explicate de specialiști

Dieta vegetariană care include mai multe variații: lacto-ovo-vegetarieni (consum de produse vegetale, lactate și ouă), lacto-vegetarieni (consum de produse vegetale și lactate), ovo-vegetarieni (consum de produse vegetale și ouă), pescarieni (consumul produselor vegetale, a peștelui și uneori a ouălor și a lactatelor), vegani (consumul doar a produselor vegetale) și raw-vegani (consumul produselor vegetale tratate termic la maxim 40 grade Celsius) este astăzi pe cât de populară, pe atât de învăluită de mituri și concepții eronate. Pentru a clarifica lucrurile, v-am pregătit în continuare 8 din cele mai frecvente mituri la acest subiect combătute de specialiștii în domeniu.

50 de nuanțe ale vegetarianismului: cum a evoluat cultul mâncării fără carne

Pe măsură ce scriu, mănânc un duck wrap Hoisin (carne măruntă amestecată cu legume și sos hoisin), dar mă descriu ca fiind vegetariană pentru cea mai mare parte a vieții mele. Ei bine, semi-veggie. Prietenii s-au supărat, făcând referire la numeroasele ocazii pe care le-au avut, văzându-mă comandând tartare de friptură și burgeri.

La Inceput