Nu mâncați fructe după masă. Informații esențiale

Nu mâncați fructe după masă. Informații esențiale

Ați putea crede că tot ce trebuie să faceți pentru o alimentație sănătoasă este să consumați cât mai multe fructe. De fapt, nu e chiar atât de simplu.  Un fruct consumat după micul dejun sau după cină vă va face mai mult rău decât bine. Astfel, este important să știți când se mănâncă fructele, ca acestea să stimuleze detoxifierea organismului și nu invers.

Ce se întâmplă atunci când luați micul dejun, iar apoi mâncați o porție de fructe proaspete? Fructele vor încerca să se îndrepte direct spre intestine, însă micul dejun pe care tocmai l-ați mâncat le va împiedica să facă acest lucru. Astfel, alimentele pe care le-ați consumat vor fermenta, vor putrezi și se vor transforma în acid.  În momentul în care fructele vor intra în contact cu restul alimentelor din stomac și cu sucurile digestive, totul se va transforma într-o minge de alimente putrezite. Fructele intră în reacție cu procesul de putrefacție al alimentelor din stomac, ceea ce provoacă balonarea. Așadar, întotdeauna mâncați fructe înainte de a lua masa sau de a bea ceva.

IMPORTANT: Întotdeauna beți suc proaspăt de fructe! Evitați sucurile de fructe conservate, ambalate și îmbuteliate. Niciodată nu beți sucuri încălzite. De asemenea, ar trebui să evitați fructele prelucrate termic, pentru că acestea nu oferă substanțele nutritive de care organismul dumneavoastră are nevoie, ci vă oferă doar gustul acestora.

Prepararea termică distruge toate vitaminele. Este mai bine să mâncați fructul în întregime decât să-l stoarceți. Este recomandat să beți încet sucul de fructe.

O dietă de fructe de 3 zile va elimina toxinele din organismul dumneavoastră. Tot ce trebuie să faceți este să mâncați fructe proaspete și să beți suc de fructe proaspăt, timp de 3 zile. Veți fi uimiți de modul în care va arăta pielea dumneavoastră!

 

Cuvinte cheie: 
Sursa foto: 
acasa.ro
La Inceput