Video: Cum îi vorbești adolescentului tău despre masturbare

În timpul pubertății, corpul începe să producă mai mulți hormoni sexuali. Și ca rezultat apare mai mult interes și curiozitate cu privire la sexualitate. Uneori tinerii vor experimenta plăcerea sexuală și vor elibera stresul și tensiunea sexuală prin atingerea organelor lor genitale. Aceasta se numește masturbare. Este o activitate destul de comună atât pentru băieți, cât și pentru fete. Este normal dacă o faci și este normal dacă nu o faci și întotdeauna trebuie făcută în intimitate.

În ciuda la tot ce ai fi putut auzi, masturbarea nu poate dăuna fizic corpului tău. Nu vei rămâne fără spermă. Nu-ți vei rupe penisul. Nu-ți va crește păr pe mâini. Nu vei înnebuni. Nu vei orbi. Fetele nu vor rămâne însărcinate și masturbarea nu influențează ciclul menstrual. Băieților nu le va fi afectată capacitatea de a obține sau de a menține o erecție.

Dacă o persoană descoperă că se masturbează prea des, ceea ce îi afectează rutina zilnică, ar trebui să discute cu un adult de încredere. Dar, în general, masturbarea, chiar și de câteva ori pe zi, nu este o problemă, ba, dimpotrivă, este o metodă fizică sigură de a-ți exprima sentimentele sexuale.

Dacă ți-a plăcut materialul, distribue să-l vadă și prietenii tăi!

Sursa foto: 
CSID
Sursa: 

 Amaze.org

La Inceput