Sănătate la îndemână

VIDEO: Cum îngrijim corpul în timpul pubertății

Oamenii mereu ne întreabă cum ajungi la un miros unic al Pubertății, noul parfum de Mirosul Corpului? Să aruncăm o privire în laboratoarele de miros al corpului și să aflăm. În timpul pubertății, glandele sudoripare ale tinerilor produc mai multă transpirație decât de obicei, din cauza măririi numărului de hormoni în corpul lor.

Cum învățăm copiii să mănânce sănătos. Ce mănânci tu, ca părinte, contează!

Să înveți copiii să mănânce corect poate fi anevoios. N-ai vrea să le oferi prea multă informație sau să le ții morală la fiecare masă. Însă, dacă îi lași în voia lor s-ar putea, între timp, să-și dezvolte deprinderi nesănătoase. 

VIDEO: Produse de igienă menstruală: Tampoane, absorbante și cupe menstruale. Cum și când se folosesc

Absorbantele, tampoanele și cupele menstruale sunt produse utile pentru perioada menstruației. Fiecare, din aceste produse, este folosit pentru a absorbi lichidul menstrual.

Bebelușii sughiță și eructează în uter?

Există o explicație simplă pentru majoritatea mișcărilor intrauterine, iar motivul pentru care simți pocnituri sunt sughițurile bebelușului.

Impotența și infertilitatea ca urmare a chimioterapiei

Chimioterapia, împreună cu radioterapia, reprezintă standardul de aur în tratamentul convențional al cancerului. Posibilele efecte secundare, care, din fericire, nu apar la toată lumea, sunt tulburările digestive, afectarea mucoaselor și a unghiilor, impotența și căderea părului.

Lucruri curioase despre anatomia bărbaților

La fel cum majoritatea oamenilor diferă foarte mult ca aspect, organele reproductive de asemenea diferă foarte mult.

Cum să introduceți hrana solidă în alimentația bebelușului?

Dacă bebelușul are între 4 și 6 luni, își poate ține capul ridicat și poate sta pe un scaun înalt de unul singur, atunci este pregătit pentru a începe să mănânce. 

Cum să te alimentezi corect dacă ai boala Hashimoto

Hashimoto este o boală autoimună inflamatorie cronică a glandei tiroide. Vă prezentăm mai jos modele de alimentație care pot fi de ajutor în această boală.

Video: Ce este și ce trebuie să știi despre menstruație

Una din schimbările fiziologice a perioadei de pubertate prin care trece o persoană de sex feminin, este menstruația, ca parte a așa-numitului ciclu menstrual. 

Video: Ce trebuie să știi despre anatomia feminină

La fel cum oamenii diferă ca aspect, părțile sexuale și reproductive ale corpului pot, de asemenea, să arate diferit de la o persoană la alta. Majoritatea oamenilor au organe reproductive interne și externe. Astăzi vrem să vă vorbim despre organele reproductive la femei.

La Inceput